Sv. Stefan – Budva – Dubrovnik

Vožnja taksijem od Budve do Dubrovnika obično traje 2h 30m, ali od ove vožnje možemo napraviti mini ekskurziju sa nekoliko zaustavljanja na interesantnim mjestima. Odmah poslije Budve, slijedi fotografisanje ispred EI REY restorana, a poslije toga i posjeta Porto Montenegro luke u Tivtu. Imajući u vidu da smo uslužna agencija, prelazak preko granice u Herceg Novom je mnogo jednostavniji.

Cijena ove vožnje sa Volkswagen Passat Comfort Class je 90.00 eura, a za kombi koji podržava prevoz do 7 osoba cijena je 150.00 eura. Ukoliko odaberete sedan vozilo, cijena je 100.00 eura, a cijena za kombi iznosi 155.00 eura.

Budva – Sarajevo

Ovo je veoma popularna vožnja za turiste koji bi željeli da posjete Crnu Goru, ali ne i Hrvatsku (jer su je ranije već posjetili) i sada biraju da posjete Bosnu i Hercegovinu. Naša kompanija vam nudi jedinstvenu vožnju u kojoj ćete obići Kotor, stari grad Perast i  stići do Sarajeva preko Mostara.

Cijena ove vožnje je 170.00 eura.

Budva – Albanija

Podijelićemo sa vama jedno lijepo iskustvo koje smo imali sa dvije dame porijeklom iz Velike Britanije. Naime, dame su iz Hrvatske doputovale u Crnu Goru i odlučile da još jednom unajme našu agenciju za turistički obilazak. S obzirom na to da smo dobili puno pohvala na usluge naše agencije, odlučili smo da im tokom ove vožnje pokažemo nešto više interesantnih mjesta nego što se to podrazumijeva. Odmah po prelasku granice sa Albanijom, naš vozač Vuk zaustavio se u gradu Skadar. Skadar je grad na sjeveru Albanije i većina njegove teritorije se graniči sa Crnom Gorom. Pored novoizgrađenog mosta se nalazi nekoliko porodičnih restorana sa svježom morskom, rječnom i jezerskom ribom, gdje su se zaustavili da ručaju. Nakon ručka, posjetili su tvrđavu Rozafa, takođe u Skadru, i sa kratkim pauzama nastavili put sve do Drača, gdje su posjetili antički amfiteatar. Mini ekskurziju završile su u Beratu.

Klijenti su bili veoma zadovoljni. S ponosom ističemo da smo jedina agencija koja turistima nudi jedinstvene vožnje i mini ekskurzije, što nas i čini uspješnim u poslu kojim se bavimo.

This site is registered on wpml.org as a development site.