Koji je najefikasniji način prevoza tokom zimskih praznika?

Već 15 godina pružamo usluge prevoza iz svih gradova u Crnoj Gori do zimskih centara u zemlji i regionu. Našim Mercedes i VW, taxi i kombi vozilima, sa profesionalnim vozačima za volanom možete efikasno i bezbrižno putovati tokom zimskog odmora.

Naš kapacitet prevoza je do 8 putnika po vozilu, a najčešće rezervacije, odnosno destinacije do kojih vozimo su:

  • Kolašin
  • Žabljak
  • Zlatibor
  • Jahorina
  • Kopaonik

Ukoliko se dvoumite oko načina prevoza. Pretpostavljamo da je to razmišljanje između prevoza autobusom, sopstvenim vozilom ili taxi vozilom.

Kako bi napravili pravi izbor, predlažemo vam da objektivno razmotrite sve prednosti i mane.

Iz našeg ugla to izgleda ovako:

AutobusAutomobilTaksi / kombi
Prednosti – niži troškovi prevoza

– nema opterećenja vožnjom

– bezbjednost

– mogućnost zajedničkog putovanja više prijatelja

 – mogućnost usputnog zadržavanja

– mogućnost mijenjanja rute

– pauze po slobodnom nahođenju

– dostupnost 24/7

 – bezbjednost

– profesionalnost vozača

– mogućnost usputnog zadržavanja

– mogućnost mijenjanja rute

– pauze po slobodnom nahođenju

– prevoz do 8 putnika

 Mane – prevoz od stanice do stanice

– nemogućnost usputnog zaustavljanja

– nemogućnost promjene rute

– nemogućnost promjene reda vožnje

– dužina trajanja puta

– brzina prevoza

 – opterećenje vožnjom

– prevoz maksimalno 4-5 putnika

– opterećenja parking mjestom

– opterećenje uslovima na putu

– opterećenje stanjem vozila

 – viša cijena prevoza

Zašto autobusom (ne)?

Prevoz autobusom je povoljna i relativno bezbijedna opcija. Međutim, niko od nas ne voli to što putovanje autobusom traje ubijedljivo najduže. Po nekad je grijanje prejako, po nekad nedovoljno, a tu je i nedostatak slobode da napravite pauzu onda kad vama odgovara i kada je to vama potrebno. Da, cijena prevoza je niska, ali frustracija može biti visoka i niko od nas je ne želi, tokom dragocijenih dana zimskog odmora.

Prevoz soptvenim automobilom ima prednosti

Svako ko je u prilici, razmotriće prevoz u sopstvenoj organizaciji. Prednosti u odnosu na autobus su očite. Prije svega u slobodi putovanja i raspolaganja vremenom, i to za neznatno visočiju ili nižu cijenu putovanja u odnosu na autobus.

Suštinski nedostatak prevoza sopstvenim vozilom je opterećenje vožnjom, vozilom i stanjem na putu. Ne zaboravimo da se radi o vožnji u snježnim uslovima, sa čestim usponom puta. Koliko god da ste dobar vozač, klimatski uslovi za vožnju nisu za poželjeti. Iako vjerujemo da sa adekvatnim vozilom većina vas jeste dovoljno vješta da vozi u otežanim uslovima, postavlja se pitanje da li je to potrebno?

U pitanju je vaš zimski odmor, nekoliko dana kada treba da se sa porodicom i/ili prijateljima opuštite i prepuštite snježnim uživanjima. Bez brige o vožnji, bez brige o potencijalnoj poledici, bez brige o automobilu, bez brige o parking mjestu.

Taxi prevoz kao zlatna sredina

Iako je cijena nešto viša u odnosu na prevoz autobusom i sopstvenim vozilom, ne radi se o isuviše visokoj cijeni, a naročito ne onda kada se ona dijeli između više saputnika. Sa druge strane, zadržavate sve prednosti prevoza u sopstvenoj režiji. Vi određujete polazište, vi određujete vrijeme polaska, odlučujete kada želite da stanete i napravite pauzu, a u isto vrijeme ne brinete o vozilu i vožnji, jer naša Mercedes i VW vozila sa profesionalnim vozačima garantuju da će put do zimskog centra biti bezbijedan i udoban. Tako se sve vaše brige svode na to da se dobro odmorite i lijepo provedete. Vjerujemo da je to ono što treba da prevagne u odabiru prevoza. Jer ipak, zove se “zimski odmor”, a ne “zimski odmor, lanci za gube i umorio me put”.

Nadamo se da smo vam ovim olakšali odabir prevoza tokom zimskog odmora i da sada imate malo širu sliku u pogledu opcija, i njihovih prednosti i mana. Ukoliko ste zainteresovani da putujete sa nama, budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija i rezervacije.

Koji god prevoz odabrali, mi vam želimo srećan put i sjajan provod u zimskim centrima!

This site is registered on wpml.org as a development site.