Cijena taksija od Budve do aerodroma

 

Zaokružite vaš odmor u Budvi sa pristupačnim i pouzdanim taxi prevozom do aerodroma. Bilo da tražite taxi od Budve do aerodrom u Tivtu, Podgorici ili Dubrovniku, tražite jednu od nama poznatih ruta na kojima prevozimo putnike još od 2003. godine, kada je Taxi Travel osnovan.

Prije nego vam objasnimo kako da rezervišete taxi kod nas, ističemo naše cijene za pomenute transfere:

  • Taxi od Budve do aerodroma u Tivtu(TIV) = od 30 Eura
  • Taxi od Budve do aerodroma u Podgorici(TGD) = od 40 Eura
  • Taxi od Budve do aerodroma u Dubrovniku(DBV) = od 140 Eura

 

Predstavljene cijene taksija su fiksne i oficijelne cijene Taxi Travel-a, koje ne podrazumijevaju bilo kakve dodatne troškove. Ukoliko želite da pogledate cijene za ostale taxi relacije, odaberite željenu relaciju u našem pretraživaču.

 

Rezervacija taksija od Budve do aerodroma

 

Ukoliko vam odgovaraju naše cijene za taxi prevoz od Budve do aerodroma, evo kako da brzo i jednostavno rezervišete taksi:

  1. Pozovite na broj telefona: +382 69 949 197 potpuno besplatno putem aplikacija Viber i WhatsApp, pri čemu naše osoblje govori engleski i ruski jezik.
  2. Rezervišite taksi online, putem forme za rezervaciju na početnoj stranici.
  3. Pošaljite email na adresu: taxi.mne@gmail.com

 

Izaberite bilo koji od 3 načina za rezervaciju taksija, a od nas ćete dobiti brz odgovor i potvrdu rezervacije.

 

Prilikom rezervacije taksija, možete zatražiti i auto-sjedište za vaše dijete, koje ćemo vam obezbijediti bez dodatnih troškova. Možete odabrati taxi vozilo koje vama odgovara. Iako, naš vozni park čine isključivo kvalitetna Mercedes i Volkswagen vozila, u okviru ovih auto brendova možete izabrati manje vozilo ili kombi, kao i manje ili više luksuzno vozilo.

Napominjemo, da ukoliko rezervišete taxi transfer u suprotnom smjeru, dakle od aerodroma do Budve. Naš vozač će vas čekati na izlazu iz aerodroma sa vašim imenom napisanim na maloj tabli, radi lakšeg prepoznavanja. U slučaju da vaš let kasni, naš vozač će vas čekati koliko god bilo potrebno, i to bez dodatnih troškova.

 

Mi pratimo stanje na putu kako biste vi stigli na aerodrom na vrijeme

 

Možda se brinete o tome koje je idealno vrijeme da krenete od Budve do aerodroma? Teško vam je da napravite tu procijenu, jer ne poznajete crnogorske puteve i moguće gužve u saobraćaju, najavljene zastoje, radove na putu i slično. Sa 15 godina iskustva u ovom poslu, svjesni smo koliko su ovo stresna pitanja za putnike. Zato smo razvili sistem nadgledanja saobraćaja, kako bismo vjerovatnoću kašnjenja sveli na minimum. Na zadovoljstvo svih, od preko 80.000 putnika, naš sistem radi besprekorno.

 

Za taksi na relaciji od Budve do aerodroma u Tivtu, procijena je prilično jednostavna jer se radi o udaljenosti od svega 25 kilometara, i putu koji ostavlja dosta prostora za manevar u zaobilaženju gužve. Stoga, za oko 30 minuta ćemo vas dovesti na aerodrom u Tivtu, i na vrijeme za vaš let.

 

Za taksi na relaciji od Budve do aerodroma u Podgorici, potrebna je veća pažnja jer se na ovoj ralaciji često dešavaju gužve usljed učestalih radova na putu, velikog broja tusrista koji se saobraćaju na ovoj relaciji, kao i zbog domaćih turista iz kontinentalnih gradova Crne Gore koji  dolaze u Budvu u velikom broju. Ove i druge perametre pratimo, te se usmjeravamo na onaj put i za ono vrijeme polaska kojim ćete zagarantovano biti na aerodromu u Podgorici, u predviđeno vrijeme.

 

Za taksi na relaciji pod Budve do Dubrovnika, odnosno aerodroma u Čilipima, potrebna je najveća obazrivost kako bi se napravila dobra procjena. Riječ je o relaciji dugoj 71 kilometar, što  samo po sebi ne znači mnogo, već više govori to što je put uz obalu jadranskog mora. Zato, prolazak kroz primorske turističke centre Crne Gore i Hrvatske može biti veoma izazovan. Uz to, sam prelazak granice je procijena za sebe, koju vršimo praćenjem online prenosa sa graničnih kamera kako bismo stekli uvid u brzinu prometa.

 

Kao što vidite, svi naši transferi su predmet analize i procjene vremena, kojom smo na zadovoljstvo naših putnika, i na naše zadovoljstvo, uvijek bili na vrijeme za  polazak aviona.


Sada znate više o taxi transferima na relaci od Budve do aerodroma i obratno. Ali, ako imate pitanja za nas, na koja nismo ovdije odgovorili, budite slobodni da nam pišete na taxi.mne@gmail.com ili nas pozovete na telefon: +382 69 949 197.

Za kraj, ukoliko želite da iznajmite auto u Budvi, možete kontaktirati naše kolege u rent a car kompaniji Kiva rent a car +38269466667

Taxi Travel vam želi srećan put i ugodan let!

This site is registered on wpml.org as a development site.