Taxi transfer od Kotora do aerodroma

 

Ukoliko se nalazite u Kotoru i želite da rezervišete taxi do bilo kog aerodroma ili grada u Crnoj Gori i regionu, Taxi Travel pruža uslugu kojom na vašu destinaciju stignežte na vrijeme, bezbijedno i po veoma pristupačnim cijenama. Neke od ključnih prednosti koje nas postavljaju u sam vrh taxi kompanija u Crnoj Gori su:

 • 20 godina uspiješnog poslovanja
 • Fiksne cijene za taxi transfere
 • Poznajemo crnogorske puteve i svakodnevno pratimo njihovo stanje kako bismo odabrali one sa najmanjom gužvom u saobraćaju
 • Volkswagen i Mercedes vozila su oslonac naših taxi transfera
 • Besplatno auto sjedište za vaše dijete

 

Kada je cijena taksija u pitanju vodimo se time da kvalitetnu uslugu treba da prati pristupačna cijena, koja je jasno predstavljena i ne podrazumijeva bilo kakve dodatne troškove. Ne ostavljajući tako ni najmanje prostora za promijenu cijene, a dajući putnicima uvid u cijenu taksija i prije nego se odluče za rezervaciju.

 

U nastavku slijede cijene naših najpopularnijih taxi transfera od Kotora do aerodroma i drugih lokacija

 

 • Kotor – Tivat (aerodrom) = od 25 Eura
 • Kotor – Podgorica (aerodrom) = od 55 Eura
 • Kotor – Dubrovnik (aerodrom) = od 130 Eura
 • Kotor – Mostar = od 150 Eura
 • Kotor – Međugorje = od 150 Eura
 • Kotor – Tirana aerodrom – 160 Eura

 

Ovo su naše zvanične, fiksne cijene koje ne podliježu dodatnim troškovima. Pored ovih, ostale relacije možete pogledati ukucavanjem destinacjia u naš pretraživač.

 

Rezervacija taksija od Kotora do aerodroma i drugih destinacija

 

Rezervaciju taxi transfera od Kotora, kod nas možete obaviti na dva jednostavna načina:

 

 1. Pozivom na broj telefona: +382 69 949 197 potpuno besplatno putem aplikacija Viber i WhatsApp, pri čemu naše osoblje govori engleski i ruski jezik.
 2. Takođe, omogućili smo rezervaciju taksija online, putem forme za rezervaciju na ovoj stranici.

 

Sa nama na aerodrom stižete na vrijeme

 

Saobraćajne gužve u Kotoru

Rezervacija taksija od Kotora do aerodroma može biti veoma stresna. Bilo da putujete taksijem ili drugim vidom prevoza, nameće se misao, a šta ako zakasnim? Vaša briga je opravdana jer je Kotor često pod saobraćajnom gužvom usljed velikog broja posjetioca. Nažalost, Kotor ima samo jedan magistralni put kojim prolaze sva vozila.

Dakle, da bi stigli na vrijeme na aerodrom, ključno pitanje nije kojim putem ići, već kada krenuti iz Kotora? Jer kad se sav saobraćaj odvija jednom magistralom, a grad ima veliki broj turista, plus je glavna luka kruzerima koji u kratkom vremenu otvore vrata stotinama posjetioca, zaobilaska gužve nema, pa je ključna procijena kad krenuti na aerodrom.

Mi pratimo stanje na putevima u Kotoru, stanje na putu između Kotora i vaše destinacije, i na kraju, pratimo raspored dolazaka kruzera u Kotor.  Stoga, prilikom rezervacije taksija kod nas, mi ćemo vam predložiti vrijeme polaska kojim ćete garantovano na vrijeme, stići na aerodrom. Ono što nam daje sigurnost u procijeni, je već 20 godina iskustva u pružanju usluga taxi transfera, preko 200.000 putnika, pri čemu je svaki transfer obavljen na vrijeme.

 

Put od Kotora do aerodroma u Dubrovniku

Ukoliko putujete od Kotora do aerodroma u Dubrovniku, trebate imati u vidu promet na graničnom prelazu. S obzirom da Crna Gora nije članica Evropske unije, a Hrvatska jeste. Prelaz je nešto sporiji nego što bi bio da su obe zemlje članice Evropske unije. Zato je precizna procijena o prohodnosti na ovo relaciji ključna da bi se na aerodrom u Dubrovniku stiglo na vrijeme.

Zato smo se mi naročito pozabavili procijenom vremena kod taxi transfera na ovoj relaciji. Naše kolege, putem online prenosa sa kamera na graničnom prelazu, prate stanje na putu i procijenjuju koliko je prohodan granični prelaz Debeli Brijeg. Ukoliko primjetimo da je prohodnost isuviše spora, onda ćemo predložiti granični prelaz Vitaljina, koji se nalazi nedaleko od prelaza Debeli Brijeg. Vitaljina je manje popularan granični prelaz kojim ćemo u tom slučaji brže preći granicu i stići na aerodrom na vrijeme.

 

Put od Kotora do aerodroma u Podgorici

Kada je u pitanju taxi transfer od Kotora do aerodroma u Podgorici, veže sve one poteškoće sa saobraćajem kroz Kotor koje smo već pomenuli, pri čemo na ovo relaciji treba proći i kroz jedan veoma posjećen dio crnogorskog primorja. Da biste izbjegli gužve potrebno je da znate odgovore na dva suštinska pitanja:

 1. Kada se po pravilu dešavaju gužve na putu od Kotora do Podgorice?
 2. Kojim se pomoćnim, zaobilaznim putevima gužve mogu izbjeći?

 

Primjera radi, na ulazu u Budvu, iz pravca Kotora, znaju se desiti gužve na putu, naročito u periodu kada se većina kupača vraća sa plaža. Međutim, ukoliko znate za manje popularan Topliški put kojim se zaobilazi glavni put, nećete ostati zaglavljeni u koloni na milost i nemilost, već ćete izbjeći veće gužve i bez suvišnog stresa stići na vaš let.

 

S obzirom da sa već 20 godina iskustva na crnogorskm putevima, vrlo dobro poznajemo pomoćne puteve, zaobilaznice, termine gužvi u saobraćaju, a pratimo i trenutna stanja na putevima. Našim putnicima dajemo procijenu kada je najbolje krenuti od Kotora kako bi na aerodrom u Podgorici stigli na vrijeme. Ne samo što se vi ne morate razmišljati oko procijene vremena, već su naše iskustvo i preko 200.000 putnika sa ispoštovanim rokovima, garancija da ćete stići na aerodrom na vrijeme, i prijatno zaokružiti vaš odmor u Crnoj Gori.


 

Objasnili smo vam kakvo je stanje na putevima, na relacijama između Kotora i aerodorma u Tivtu, Podgorici i Dubrovniku. Vjerujemo da ste sada bogatiji za pregršt korisnih savjeta, a ukoliko imate dodatnih pitanja za nas, odaberite na neki od telefona ili e-mailova.

 

Tax Travel vam želi nezaboravan odmor u Kotoru!

This site is registered on wpml.org as a development site.