Kako rezervisati taxi transfer od aerodrom u Podgorici sa Taxi Travel-om?

Ukoliko želite da putujete sa nama, od aerodroma u Podgorci do bilo koje lokacije u Crnoj Gori ili regionu, možete rezervisati prevoz na dva načina:

 

 1. Pozivom na broj telefona: +382 69 949 197, potpuno besplatno putem aplikacija Viber i WhatsApp, pri čemu naše osoblje govori engleski i ruski jezik.
 2. Rezervacijom taksija online, putem forme za rezervaciju na ovoj stranici.

Cijena za taxi prevoz od/do aerodroma Podgorica TGD

 • Podgorica aerodrom – Budva  40eur
 • Podgorica aerodrom – Bar 40eur
 • Podgorica aerodrom – Kotor 50eur
 • Podgorica aerodrom – Kolasin 45eur
 • Podgorica aerodrom – Petrovac 35eur
 • Podgorica aerodrom – Plav 100eur
 • Podgorica aerodrom – Ulcinj 55eur
 • Podgorica aerodrom – Tivat 50eur
 • Podgorica aerodrom – Tirana 120eur
 • Podgorica aerodrom – Zabljak 80eur

Taxi Travel uspiješno posluje već 20 godina, a naša vozila su isključivo kvalitetni Mercedes i Volkswagen modeli, uključujući i kombi vozila za veće grupe. Naši vozači su profesionalci u svom poslu. Oni dočekuju putnike na aerodromu sa natpisom imena putnika radi lakšeg prepoznavanja. U slučaju da vaš let kasni, vozač vas čeka koliko god je potrebno bez dodatnih troškova. U slučaju da je vašem djetetu potrebno dječije sjedište, Taxi Travel ga obezbjeđuje bez dodatnih troškova.

 

Jednostavno rečeno, sve što vam može zatrebati za bezbrižno i bezbjedno prvo putovanje Crnom Gorom.

 

 

Kojim prevozom ostvarujete najbolji odnos cijene i udobnosti od Podgorice do primorskih gradova?

 

Da bismo konkretizovali našu analizu, recimo da putujete od aerodroma u Podgorici do Budve, kao najposjećenijeg grada na našem primorju i ujedno grada koji geografski dijeli našu obalu na dva približno jednaka dijela.

Tehnički, moguće je putovati i vozom od Podgorice do Sutomora, pa zatim od Sutomora do Budve taksijem ili autobusom. Međutim, kako je ova opcija nepraktična, držaćemo se poređenja između autobusa i taksija direktno do Budve.

 

Autobusom od aerodroma u Podgorici

Da biste putovali autobusom od aerodroma u Podgorici do Budve, najprije morate uzeti taksi do autobuske stanice, jer autobuskih linija od aerodromske zgrade do glavne autobuske stanice nema. Udaljenost od aerodroma do autobuske stanice je 11 kilometara, približno 15 minuta vožnje, a cijena od 10 do 15 eura, zavisno od taksi prevoznika.

Nakon što ste stigli na autobusku stanicu u Podgorici. Kupujete kartu za prevoz do Budve u iznosu od oko 6-8 eura, još jednom, zavisno od prevoznika. Vožnja na ovoj relaciji će trajati oko 1h i 30 minuta.

Sumirani podaci za prevoz autobusom:

 • 15 minuta vožnje taksijem do autobuske stanice / cijena između  10-15 eura
 • 1h 30 minuta vožnje autobusom do stanice u Budvi / cijena oko 6-8 eura
 • Ukupno: 2h vožnje i cijena od 16-23 eura po osobi

 

Taxi od aerodroma u Podgorici (TGD)

Taksijem od aerodroma u Podgorici do vaše lokacije u Budvi potrebno je oko 1h vožnje, a cijena se kreće od 40 do 55 Eura, u zavisnosti od prevoznika. Dakle, duplo manje vremena provedenog u vožnji, direktan prevoz bez čekanja, ali i duplo viša cijena prevoza u odnosu na autobus.  

Sumirani podaci za prevoz taksijem:

 • 1h vožnje taksijem do željene lokacije u Budvi / cijena između 40 – 55 eura i zavisi od tipa vozila

 

Na kraju se sve svodi na vašu odluku, da li ste spremni da platite više za taksi i izbjegnete dugu vožnju, čekanje, i nerijetko neklimatizovane autobuse na visokim ljetnjim temperaturama. Ili ste pak spremni da napravite kompromis sa kvalitetom prevoza, ali zato uštedite određeni iznos novca. Odluku prepuštamo vašim potrebama i prioritetima.

 

Podaci u ovoj analizi su vezani za 2023. godinu. Napominjemo da su u razmatranje uzete cijene registrovanih prevoznika. Cijene nelegalnih prevoznika nisu uzete u računicu i one su daleko više od onih koje su predstavljene ovdje.

 

Taxi od aerodroma u Podgorici za dvije ili više osoba

 

Ukoliko vam se čini da taxi nije pristupačna opcija za vas, imajte u vidu da kada putujete sa dvije ili više osoba, možete dijeliti troškove taxi prevoza, dok se autobuske karte kupuju pojedinačno. Time taxi prevoz postaje veoma pristupčna opcija.


Ukoliko ne putujete od aerodroma u Podgorici do Budve, već do nekog drugog grada u Crnoj Gori, princip kojim smo se vodili u ovoj kratkoj analizi je sličan. Međutim, ukoliko biste htijeli da dobijete ovakvo poređenje za put do Kotora, Ulcinja ili nekog drugog grada, mi vam možemo pružiti besplatnu procjenu prema najsvježijim podacima o cijeni transporta u Crnoj Gori. U tom slučaju, nas pozovite na broj telefona +382 69 949 197 potpuno besplatno putem aplikacija Viber i WhatsApp. Naše osoblje govori engleski i ruski jezik.

Za kraj, ukoliko želite da iznajmite vozilo u Podgorici, štaviše da ga preuzmete na aerodromu. Kontaktirajte naše kolege u rent a car kompaniji Perfect.

Taxi Travel Vam želi srećan put i sjajan provod u Crnoj Gori!

This site is registered on wpml.org as a development site.