Taxi transfer od aerodroma u Tivtu kroz 3 jednostavna koraka

 

 1. Prilikom rezervacije taxi transfera, Vi nas informište o datumu i vremenu slijetanja aviona na aerodrom u Tivtu, kao i o broju Vašeg leta. To garantuje da će naš taxi vozač na vrijeme biti na aerodormu, a u slučaju da Vaš let kasni, on će znati broj leta, te sačekati da avion sleti na aerodrom. Vaš taxi transfer je zagarantovan.
 2. Nakon slijetanja Vašeg aviona na aerodrom Tivat i preuzimanja prtljaga, naš taxi vozač će već biti kod izlaza iz aerodromske zgrade i čekati Vas. Napominjemo da je aerodrom u Tivtu veoma mali sa jednim glavnim izlazom, pa je susret sa taxi vozačem neminovan. Ipak, kako bismo olakšali prepoznavanje, naš vozač nosi tablu sa Vašim imenom i prezimenom.
 3. Nakon što vas taxi vozač dočeka, kreće se ka željenoj lokaciji, po cijeni transfera koju unaprijed znate. Stoga, sa Taxi Travel-om nemate nepredviđene troškove. Profesionalan vozač Vas bezbijedno prevozi do odredišta i pomaže sa Vašim prtljagom. Tu se taxi transfer završava.

 

Kako najlakše rezervisati taxi transfer od aerodroma u Tivtu?

 

Rezervaciju taxi transfera od aerodroma u Tivtu kod nas možete obaviti na dva načina: pozivom na broj telefona: +382 69 949 197 potpuno besplatno putem aplikacija Viber i WhatsApp, pri čemu naše osoblje govori engleski i ruski jezik.
Takođe, omogućili smo rezervaciju taksija online, putem forme za rezervaciju na ovoj stranici.

 

Šta kompaniju Taxi Travel čini profesionalnom i pouzdanom?

 

Veliki broj taxi kompanija nudi usluge dočeka i transfera od aerodroma u Tivtu. Ono što nas ističe je sljedeće:

 • Već 15 godina smo na taxi tržištu Crne Gore
 • Vozimo isključivo pouzdana Volkswagen i Mercedes taxi vozila koja možete pogledati ovdje
 • Koliko god da Vaš let kasni, naš taxi vozač će Vas čekati potpuno besplatno
 • Od momenta slijetanja Vašeg aviona, naš taxi vozač će Vas čekati još 1h besplatno
 • Besplatno auto-sjedište za dijete
 • Rezervaciju taksija obavljate direktno sa nama, bez posrednika

 

Koje su druge opcije za transfer od aerodroma u Tivtu?

 

Za prevoz od aerodroma u Tivtu postoje dvije opcije. Jedna je taksijem, druga autobusom. Ukoliko izaberete taxi, imaćete komfor, stići brže, i skladno tome platiti više nego da putujete autobusom. Ukoliko se odlučite za autobus od Tivta, nemojte očekivati komfor, niti da stignete na lokaciju u najkraćem roku, ali ćete autobusku kartu platiti manje nego što biste platili taxi.

Kao taxi kompanija, za očekivati je Vam peporučimo taxi transfer, ali zaista, pored cijene koja je niža za autobusku kartu, ne vidimo drugi argument zašto biste se odlučili za ovaj vid prevoza. To tvrdimo is sljedećih razloga:

 • Autobuska stanica je udaljena 2 kilometra od aerodroma, odnosno, približno 25 minuta hoda
 • Ljeti temperature dostižu i preko 40 stepeni Celzijusovih, pa je šetnja sa prtljagom izuzetno neugodna
 • Rijetki su autobusi u Crnoj Gori koji su dobro klimatizovani
 • Autobusi se često saobraćaju tokom ljetnjih mjeseci, ali je za očekivati da čekate određeno vrijeme.

 

Ono što još želimo naglasiti je i treća varijanta, koju želimo da izbjegnete. Kako Crna Gora ima dosta turista koji je posjećuju u ljetnjim mjesecima, ima i onih taxista koji ne posluju potpuno legalno. Ukoliko ne rezervišete vozilo unaprijed, a pritom ne želite da se vozite autobusom, postoji vjerovatnoća da će Vaša jedina opcija biti da se vozite sa nekim ne registrovanim taxi prevoznikom. U tom slučaju, može se desiti da platite i duplo više nego što biste registrovanom taxi prevozniku.


Nadamo se da smo Vam ovim informacijama i savjetima jasno predstavili sve opcije transfera od aerodroma u Tivtu. Ukoliko imate pitanja za nas, budiite slobodni da nam se obratite.

 

Taxi Travel Vam želi srećan put i sjajan provod u Crnoj Gori

This site is registered on wpml.org as a development site.